‘Welcome Here’ is Radio 2 Top Song!

23-12-2015 – Wow, dat had ik echt niet durven hopen! Mijn kerstsingle ‘Welcome Here’ is deze week, de week voor kerst, gewoon Top Song op Radio 2! Hij komt nu elke dag zo’n drie keer voorbij! Afgelopen donderdag werd ik gebeld door het programma ‘Helemaal Haandrikman’ en maakte ze het nieuws aan mij bekend. Luister het fragment hier terug. Ik was behoorlijk blij.

De afgelopen weken heb ik een heuse toer gedaan langs heel veel radio programma’s. Hier even een greep uit de lijst: Staat van Stasse (Radio 2), Dit is de Dag (Radio 1), Newsroom (BNR), Start (Radio 1), Van Steeg tot 1 (Radio 2), Eric van den Berg (Radio Gelderland), Speel en Span (KX Radio).

Op 7 december ging de videoclip van ‘Welcome Here’ in premiere in Youtube. Nog niet gezien? Check em hierboven! Ik heb enorm veel hulp gehad heel veel verschillende mensen. Bedankt allemaal! De video werd geregisseerd en gemonteerd door Dirk Jan van den Aardweg. Deze held ben ik vooral erg dankbaar!

In maart ga ik de theaters in! Ik ga voor het eerst een heuse theater toer doen. Het zou te gek zijn als je erbij bent! Ik speel in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Wageningen en Ede. Tickets kun je bestellen door op shows te klikken. De voorstelling heet ‘Rogier Pelgrim ontmoet’. Ik vertel en zing over ontmoetingen met voorbijgangers, vreemdelingen, zwervers, filosofen, vluchtelingen, monniken, backpackers, idealisten, verwarde profeten en natuurlijk pelgrims. Deze ontmoetingen leiden direct of indirect tot liedjes. Het motto van de voorstelling is: omarm het onbekende! Deze voorstelling ben ik in gezelschap van toetsenist William van Barneveld en bassist/gitarist Bart Hanswijk.

Ik wens je prachtige kerstdagen toe en hoopvol 2016!

Tot snel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *