Mijn allereerste remix ooit: ‘SOMEONE’

Het is alweer even geleden dat je van me gehoord hebt. Maar zoals je misschien op social media hebt gezien is er nieuws! Er staat een gloednieuwe track van mij op Spotify: SOMEONE

Nou ja, gloednieuw? ‘Someone‘ staat ook op mijn laatste album ‘Birds & Busy People’. Maar het liedje is in een nieuw jasje gestoken door producersduo The Why (Sander Geboers, toetsenist van Claudia de Breij & Roel Rats, EDM producer). Het is de allereerste keer in mijn singer songwriterbestaan dat ik met een remix kom. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Luister em op Spotify en vergeet me daar niet te volgen!

Animatievideo van SOMEONE door Beeldbazen
Er hoort ook een minivideoclip bij SOMEONE, die is gemaakt door Beeldbazen. Zij maken al mijn artwork en ook deze keer komen ze met iets heel bijzonders. Het nummer gaat over de verwachtingen die we hebben van liefde. Zijn die verwachtingen realistisch of onrealistisch? Kunnen we ooit aan ons eigen ideaalplaatje voldoen? Hoe dealen we met de werkelijkheid die weerbarstiger is dan onze droombeelden? Dat ga je zeker terug zien in deze fantastische animatie.

Hoera, een zoon!
Mocht je je afvragen waarom je een tijdje niks van me gehoord hebt? Dat heeft er onder andere mee te maken dat ik vader ben geworden! Onze zoon heet Olivier en is echt een prachtige kerel. Hij is bovendien kerngezond. Zijn geboorte is alweer bijna vijf maanden geleden. Deze man heeft ons leven behoorlijk veranderd. Ja er zijn slapeloze nachten… Maar daar staat enorm veel moois tegenover.

Nieuwe liedjes?
Momenteel is het rustig qua optredens en dat is wel even goed zo. Ik ben bezig met het schrijven van nieuwe liedjes. Ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling Nederlandstalige liedjes waar ik erg blij mee ben. Wanneer en hoe ik die ga uitbrengen weet ik nog niet. Maar ik meld me zeker weer als dat bekend is.

Alle goeds,

Rogier

PS: Een paar weken geleden was ik in het televisieprogramma ‘Nederland Zingt Dichtbij’ te zien. Ik werd voor het programma gevraagd een liedje voor mijn zangeres Jannica te zingen. Dat heb ik gedaan. In het programma vertelt ze over haar levertransplantatie en hoe spannend dat allemaal is geweest. Het liedje dat ik voor haar schreef en zong kun je hier terug zien.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *