Lever gevonden voor Jannica / Show in Basiliek Veenendaal gecanceled

 

Update over zangeres Jannica:

‘Gistermiddag kregen we eindelijk bericht dat er een lever beschikbaar was voor Jannica! Dat was heel erg goed nieuws, want de tijd begon echt te dringen dus we zijn hier enorm dankbaar voor. Gisteravond laat zijn ze daadwerkelijk begonnen met de operatie. Die heeft de hele nacht geduurd en is op zich goed verlopen, maar er is echt nog een lange weg te gaan. De artsen zijn echter hoopvol en er is een kans dat ze vanmiddag al van de beademing af mag. Komende dagen zijn echt cruciaal nog..’
(Facebookbericht van muzikant Hanne de Vries die ook veel met Jannica en haar man William samen werkt.)

We blijven dus hopen, bidden, duimen! Maar dit zijn echt goede berichten. Lieve mensen, ontzettend veel dank dat jullie zo meeleven. Dat is echt heel erg mooi!

OPTREDEN IN BASILIEK OP DONDERDAG 19 APRIL GECANCELED
In overleg met Basiliek hebben we besloten de show van aanstaande donderdag te cancelen.

We zijn heel erg blij met het goede nieuws dat mijn backing vocalist Jannica een succesvolle levertransplantatie heeft gehad. We zijn blij en dankbaar! Maar het lijkt ons niet gepast deze show door te laten gaan. Deze boeking is namelijk op mijn pad gekomen via William en Jannica. De Basiliek is de homebase van hun kerk, Mozaïek. Het zou niet gepast zijn zonder ze te spelen. Daarnaast lijkt het me ook goed om even bij te komen van deze heftige berichten. Ik hoop op jullie begrip.

De shows in Amersfoort en Naaldwijk gaan wel gewoon door.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *