Help jij mee met album twee?! #VoorDeKunst

15-11-2016 – Mijn tweede album komt eraan! Om de plaat te financieren ben ik sinds kort bezig met een crowdfundings-actie op VoorDeKunst.nl. Als jij mijn muziek tof vindt zou je me heel erg helpen door een donatie te doen!

Voor meer informatie kijk op: www.voordekunst.nl/projecten/4976
(Check ook de promo-video hierboven!)

Mijn vorige plaat
Drie jaar geleden bracht ik met de hulp van VoorDeKunst mijn debuut album ‘Roll The Dice’ uit. Veel dank aan iedereen die me toen heeft geholpen! Van die plaat ben ik ondertussen ruim 1000 exemplaren kwijt. De plaat kreeg mooie recensies in onder andere OOR, Telegraaf en op Nu.nl. Mede dankzij dit album heb ik super gave shows mogen doen, bijvoorbeeld afgelopen zomer op Concert At SEA en twee keer het voorprogramma van BLØF.

Mijn volgende plaat
Mijn volgende plaat zal iets minder singer-songwriter-achtig klinken. Dus meer elektrische gitaren en meer synthesizers. Samen met de Utrechtse producer Pim van de Werken ben ik momenteel hard aan het werk om tien mooie liedjes af te leveren. Ook krijg ik hulp van Arrien Molema (Room Eleven), Danny La Haye (Giovanca), Paskal Jakobsen (BLØF) en Peter Slager (BLØF).

Wat doe ik met jouw donatie?
Met jouw bijdrage zou ik de volgende zaken kunnen betalen:
– mastering van het album
– artwork voor een mooie albumhoes
– persen van CD’s
– persen van Vinyl

Ja dat lees je goed! Ik ga dit keer voor het eerst mijn album op Vinyl uitbrengen!

Voor wat hoort wat!
In ruil voor je bijdrage lever ik mooie tegenprestaties. Ik heb bijvoorbeeld voor je in de aanbieding een huiskamerconcert, een handgeschreven songtekst, een liedje dat ik speciaal voor jou schrijf of een studio-opname van een liedje dat ik speciaal voor jou schrijf.

Help jij mee aan plaat nummer twee?
Mijn actie op VoorDeKunst.nl loopt van 31 oktober tot 16 december. Help jij mee aan plaat nummer twee? Je zou mij met jouw donatie heel erg blij maken!

Alvast heel veel dank!

Rogier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *