Een nieuw jaar! Terugblik en vooruitblik.

 

Een nieuw jaar is begonnen! Bij deze de allerbeste wensen! Ik ben benieuwd wat 2018 gaat brengen! In elk geval heb ik veel zin in de theatertour in april.

2017 bracht veel moois om op terug te kijken:

-Het hoogtepunt was absoluut de release van mijn tweede studioalbum ‘Birds and Busy People’. Wat tof om zoveel mooie reacties te krijgen op de nieuwe liedjes. De releaseshow in Luxor Live Arnhem was uitverkocht! Ook de recensies waren super positief.

-Ik heb weer een kleine honderd keer mogen spelen in 2017. Eén van de meest bijzondere optredens was op 4 mei, toen ik mocht spelen tijdens de bevrijdingsvuurceremonie in Wageningen. Ook het Graceland Festival was erg de moeite waard!

– Spelen in de intieme setting van een huiskamer gaat me ook nog steeds niet vervelen. De ‘Pelgrim Komt Thuis Tour’ krijgt nog een klein staartje in januari.

THEATERTOUR APRIL 2018

In het nieuwe jaar gaan we een kleine theatertour doen, daar kijk ik echt naar uit! Ik zeg we, omdat ik mijn voltallige band mee ga nemen. Ik wil er echt iets bijzonders van maken. Er zijn wat spannende plannen voor een decor. Daarover binnenkort meer. Reserveren kan nu al!

12 APRIL – WAGENINGEN – DE WILDE WERELD
19 APRIL – VEENENDAAL – DE BASILIEK
22 APRIL – AMERSFOORT – DE LIEVE VROUW
25 APRIL – NAALDWIJK – WESTLANDTHEATER DE NAALD

Er borrelen veel nieuwe ideeën.. Je kunt sowieso reken op een paar nieuwe liedjes dit jaar. Ik houd je op de hoogte, ook in 2018!

Rogier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *