‘Birds and Busy People’ is uit! Langs bij Radio 1, Radio 2 en 3FM!

YEAH! Mijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’ is nu echt uit! Ik heb er samen met mijn producer Pim van de Werken meer dan een jaar aan gewerkt en ik ben enorm blij dat de nieuwe liedjes nu door iedereen te beluisteren zijn.

Luister het nieuwe album!
> Luister ‘Birds and Busy People’ nu op Spotify
> Bestel ‘Birds and Busy People’ op vinyl of cd via bol.com

Een uitverkocht Luxor Live
Op 3 maart werd het album gepresenteerd in Luxor Live Arnhem, en het was gewoon uitverkocht! Daar was ik ontzettend blij mee. Het was heel tof om te merken dat er al mensen waren die de nieuwe liedjes meezongen. Hieronder een mooie indruk van fotograaf Adnan John die de avond heeft vastgelegd.Langs bij Radio 1, Radio 2 en 3FM
De afgelopen week heb ik zo ongeveer heel Hilversum wel gezien. Ik ging langs bij ‘Langs De Lijn’ (Radio 1), TROS Muziekcaf√© (Radio 2) en On Stage (3FM, Giel Beelen). En zondag avond draaide Leo Blokhuis mijn single ‘Rat Race’ ook nog een keer. Heel erg tof dus dat er aandacht is voor mijn nieuwe werk. Hier onder vind je twee video’s van de radio-optredens. Ik speelde hier trouwens met mijn volledige band. Hopelijk mag ik het komende jaar nog veel mooie shows doen met deze geweldige muzikanten!

 

Rat Race live @ TROS Muziekcafé (Radio 2)

Young Heart live @ On Stage (3FM, Giel Beelen)

Aankomende shows
De komende tijd ben ik lekker veel aan het spelen. Dus heb je me niet in Luxor Live gezien maar wil je de nieuwe liedjes toch eens in het echt mee maken? Bekijk dan even de agenda!

Hopelijk kom ik je snel ergens tegen!

Alle goeds,

Rogier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *