News

 

Mijn allereerste remix ooit: ‘SOMEONE’

11-11-2019

Het is alweer even geleden dat je van me gehoord hebt. Maar zoals je misschien op social media hebt gezien is er nieuws! Er staat een gloednieuwe track van mij op Spotify: SOMEONE

Nou ja, gloednieuw? ‘Someone‘ staat ook op mijn laatste album ‘Birds & Busy People’. Maar het liedje is in een nieuw jasje gestoken door producersduo The Why (Sander Geboers, toetsenist van Claudia de Breij & Roel Rats, EDM producer). Het is de allereerste keer in mijn singer songwriterbestaan dat ik met een remix kom. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Luister em op Spotify en vergeet me daar niet te volgen!

Animatievideo van SOMEONE door Beeldbazen
Er hoort ook een minivideoclip bij SOMEONE, die is gemaakt door Beeldbazen. Zij maken al mijn artwork en ook deze keer komen ze met iets heel bijzonders. Het nummer gaat over de verwachtingen die we hebben van liefde. Zijn die verwachtingen realistisch of onrealistisch? Kunnen we ooit aan ons eigen ideaalplaatje voldoen? Hoe dealen we met de werkelijkheid die weerbarstiger is dan onze droombeelden? Dat ga je zeker terug zien in deze fantastische animatie.

Hoera, een zoon!
Mocht je je afvragen waarom je een tijdje niks van me gehoord hebt? Dat heeft er onder andere mee te maken dat ik vader ben geworden! Onze zoon heet Olivier en is echt een prachtige kerel. Hij is bovendien kerngezond. Zijn geboorte is alweer bijna vijf maanden geleden. Deze man heeft ons leven behoorlijk veranderd. Ja er zijn slapeloze nachten… Maar daar staat enorm veel moois tegenover.

Nieuwe liedjes?
Momenteel is het rustig qua optredens en dat is wel even goed zo. Ik ben bezig met het schrijven van nieuwe liedjes. Ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling Nederlandstalige liedjes waar ik erg blij mee ben. Wanneer en hoe ik die ga uitbrengen weet ik nog niet. Maar ik meld me zeker weer als dat bekend is.

Alle goeds,

Rogier

PS: Een paar weken geleden was ik in het televisieprogramma ‘Nederland Zingt Dichtbij’ te zien. Ik werd voor het programma gevraagd een liedje voor mijn zangeres Jannica te zingen. Dat heb ik gedaan. In het programma vertelt ze over haar levertransplantatie en hoe spannend dat allemaal is geweest. Het liedje dat ik voor haar schreef en zong kun je hier terug zien.

THEATERTOUR ZIT EROP // DE ZOMER IN AANTOCHT

29-05-2018

De theatertour zit er op! Het was heerlijk om met mijn gemaskerde bandleden op het podium te staan. Heel veel dank aan iedereen die erbij was. Het waren een paar bijzondere en vooral toffe avonden!

De zomer is in aantocht. Ook deze zomer mag ik op een paar mooie festivals spelen! Zo ben ik onder andere te zien op de Parade in Utrecht, Music In My Backyard in Zutphen en het U-NITE Festival in Sint Joris Weert. Die laatste is in België!

Voor de rest ben ik druk bezig met het schrijven van nieuwe liedjes. Ik heb er al meer dan tien, maar voorlopig ben ik nog niet van plan te stoppen met schrijven. Ik houd je op de hoogte.

Ik wens je een prachtige zomer toe! En hopelijk komen we elkaar nog tegen!

Rogier

PS: Hieronder een kleine visuele impressie van de tour! Dank aan Adrie Jansen voor de foto’s.

Lever gevonden voor Jannica / Show in Basiliek Veenendaal gecanceled

18-04-2018

 

Update over zangeres Jannica:

‘Gistermiddag kregen we eindelijk bericht dat er een lever beschikbaar was voor Jannica! Dat was heel erg goed nieuws, want de tijd begon echt te dringen dus we zijn hier enorm dankbaar voor. Gisteravond laat zijn ze daadwerkelijk begonnen met de operatie. Die heeft de hele nacht geduurd en is op zich goed verlopen, maar er is echt nog een lange weg te gaan. De artsen zijn echter hoopvol en er is een kans dat ze vanmiddag al van de beademing af mag. Komende dagen zijn echt cruciaal nog..’
(Facebookbericht van muzikant Hanne de Vries die ook veel met Jannica en haar man William samen werkt.)

We blijven dus hopen, bidden, duimen! Maar dit zijn echt goede berichten. Lieve mensen, ontzettend veel dank dat jullie zo meeleven. Dat is echt heel erg mooi!

OPTREDEN IN BASILIEK OP DONDERDAG 19 APRIL GECANCELED
In overleg met Basiliek hebben we besloten de show van aanstaande donderdag te cancelen.

We zijn heel erg blij met het goede nieuws dat mijn backing vocalist Jannica een succesvolle levertransplantatie heeft gehad. We zijn blij en dankbaar! Maar het lijkt ons niet gepast deze show door te laten gaan. Deze boeking is namelijk op mijn pad gekomen via William en Jannica. De Basiliek is de homebase van hun kerk, Mozaïek. Het zou niet gepast zijn zonder ze te spelen. Daarnaast lijkt het me ook goed om even bij te komen van deze heftige berichten. Ik hoop op jullie begrip.

De shows in Amersfoort en Naaldwijk gaan wel gewoon door.

LEVERDONOR GEZOCHT voor zangeres Jannica van Barneveld (29)

14-04-2018

Afgelopen week kreeg ik het vreselijke bericht dat mijn vaste backing vocaliste Jannica van Barneveld in het Erasmus Medische Centrum is opgenomen. Jannica moet met spoed een levertransplantatie krijgen. Ze ligt op dit moment op de Intensive Care. Daarom probeer ik samen met anderen zoveel mogelijk aandacht te vragen voor deze situatie, in de hoop dat we een leverdonor vinden.

Jannica is een jonge vrouw van 29 (met een dochtertje) voor wie nu iedere seconde telt. Mijn vaste toetsenist, William van Barneveld, is haar man en gaat door een onbeschrijfelijk moeilijke tijd. Ik heb veel met William en Jannica op het podium gestaan. Ik hoop en bid dat hun dochter niet zonder moeder hoeft op te groeien.

Op facebook is een bericht van een arts (Gor Khatchikyan) meer dan duizend keer gedeeld. Hij zegt over de situatie:
‘Als dokter, nu op de Intensive Care, zie ik hoe moeilijk familieleden toestemming geven voor donatie bij patiënten die komen te overlijden. Ik wil een oproep doen om dit bericht zoveel te delen en geluid zo hard te laten klinken dat in heel Nederland gezocht wordt naar een donor. Misschien een laatste daad van iemand die daarmee het leven van Jannica en haar gezin weet te redden. Familieleden van IC patiënten zonder uitzicht kunnen echt het verschil maken. Deel en zoek mee. Maak herrie voor haar leven.’

We blijven hopen.

Nieuwe song en videoclip over zwerfafval!

15-03-2018

15-3-18 – Vandaag heb ik een nieuw liedje en een videoclip uitgebracht! Het heet ‘Doe jij me weg?’ Dit liedje is een geval appart, het gaat namelijk over zwerfafval. O ja, en het is ook mijn eerste officiële track in het Nederlands. Kijk en luister em nu op youtube!

Dit liedje is tot stand gekomen in samenwerking met Wageningen Schoon, Gemeente Ede en Gemeente Wageningen. Ik werd door hen benaderd met de vraag of ik een liedje wilde schrijven over het thema ‘zwerfafval’. In eerste instantie niet bepaald een sexy onderwerp. Maar toen ik er langer over nadacht kwam ik tot de conclusie dat het eigenlijk best wel een fascinerend thema is. Wat ik me bijvoorbeeld niet realiseerde is dat er een verband is tussen de plastic soep in de zee en het afval bij ons op straat. Ik ben voor de grap eens gaan tellen hoe veel stukken zwerfafval ik tegen kom als ik van mijn huis naar het centrum loop. Binnen no time zat ik op de honderd stukken. Best bizar eigenlijk.

Ik vond het belangrijk dat dit liedje niet enorm belerend zou worden. Dus het Postbus 51 gehalte moest zo laag mogelijk zijn. En geen oneliners als: ‘Met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak.’ Daarom ben ik ook heel blij dat het een soort tragisch liefdesliedje is geworden. Met een knipoog wil ik aandacht vragen voor dit thema. Ben erg trots op hoe de track is geworden. Wederom geproduceerd door Pim van de Werken!

De videoclip heb ik zelf geregisseerd en geproduceerd. We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het draaien. Veel dank aan iedereen die mee heeft gewerkt! De acteurs: Anneloes van den Adel (respect, want het was erg koud), Patrick Sytsema en Arno Setz. Camerawerk en montage: Jefta Varwijk. Productie assisteten: Christiaan Peelen en Hugo Hoofwijk. En de mensen van Zideris (Eigenzinnige Zorg) Wageningen die het kostuum hebben ontworpen en gemaakt samen met hun cliënten. Mijn dank is groot!

Op zaterdag 24 maart zing ik vrijwilligers uit Ede en Wageningen toe die tijdens de Landelijke Opschoondag de straat opgaan om hun buurt schoon te maken. Op zondag 25 maart voer ik het nummer live uit in de bibliotheek Wageningen tijdens het Plastic Soep Evenement. Meer informatie hierover op www.wageningenschoon.nl.
THEATERTOUR APRIL 2018

En vergeet niet een kaartje te reserveren voor mijn theatertour met band! Dat gaat gaaf worden!

12 APRIL – WAGENINGEN – DE WILDE WERELD
19 APRIL – VEENENDAAL – DE BASILIEK
22 APRIL – AMERSFOORT – DE LIEVE VROUW
25 APRIL – NAALDWIJK – WESTLANDTHEATER DE NAALD

Alle goeds,

Rogier

 

Een nieuw jaar! Terugblik en vooruitblik.

09-01-2018

 

Een nieuw jaar is begonnen! Bij deze de allerbeste wensen! Ik ben benieuwd wat 2018 gaat brengen! In elk geval heb ik veel zin in de theatertour in april.

2017 bracht veel moois om op terug te kijken:

-Het hoogtepunt was absoluut de release van mijn tweede studioalbum ‘Birds and Busy People’. Wat tof om zoveel mooie reacties te krijgen op de nieuwe liedjes. De releaseshow in Luxor Live Arnhem was uitverkocht! Ook de recensies waren super positief.

-Ik heb weer een kleine honderd keer mogen spelen in 2017. Eén van de meest bijzondere optredens was op 4 mei, toen ik mocht spelen tijdens de bevrijdingsvuurceremonie in Wageningen. Ook het Graceland Festival was erg de moeite waard!

– Spelen in de intieme setting van een huiskamer gaat me ook nog steeds niet vervelen. De ‘Pelgrim Komt Thuis Tour’ krijgt nog een klein staartje in januari.

THEATERTOUR APRIL 2018

In het nieuwe jaar gaan we een kleine theatertour doen, daar kijk ik echt naar uit! Ik zeg we, omdat ik mijn voltallige band mee ga nemen. Ik wil er echt iets bijzonders van maken. Er zijn wat spannende plannen voor een decor. Daarover binnenkort meer. Reserveren kan nu al!

12 APRIL – WAGENINGEN – DE WILDE WERELD
19 APRIL – VEENENDAAL – DE BASILIEK
22 APRIL – AMERSFOORT – DE LIEVE VROUW
25 APRIL – NAALDWIJK – WESTLANDTHEATER DE NAALD

Er borrelen veel nieuwe ideeën.. Je kunt sowieso reken op een paar nieuwe liedjes dit jaar. Ik houd je op de hoogte, ook in 2018!

Rogier

NEEM ROGIER IN HUIS DEZE HERFST!

12-09-2017

 

De zomer is voorbij.. Helaas! Maar een mooie zomer was het! Ik heb op een aantal toffe festivals mogen spelen, zoals Graceland, De Oversteek, Big Rivers en Park Open. Tussen de bedrijven door ben ik ook nog op reis geweest naar Canada. Dat was heel gaaf. Veel goeds dus om op terug te kijken.HUISKAMERTOUR

Plannen voor de herfst zijn er ook. Ik wil namelijk graag in jouw huiskamer komen spelen! In oktober en november wil ik weer een huiskamertour gaan doen. Heb je mijn muziek altijd al eens live in je eigen woonkamer willen horen? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar info@rogierpelgrim.nl. Je krijgt dan een mailtje terug met meer informatie. Elke woonkamer is geschikt, of je nou een open haard hebt of niet. Een Perzisch tapijt is geen vereiste. En ik heb ook geen voorkeur voor kliklaminaat of een eikenhouten vloer. Kortom, ik kom overal graag spelen!

Dat was het voor nu. Ik wens je een mooie herfst toe!

Rogier

HERE COMES THE SUMMER!

11-07-2017

 

11 juli 2017 – Het is zomer, en dat is te merken ook! Deze maanden speel ik heel veel in de buitenlucht, daar wordt ik altijd erg blij van. Ik heb er al aardig wat shows op zitten, maar er staat ook nog behoorlijk wat op het programma. Bijvoorbeeld 20 augustus, dan speel ik voor de tweede keer tijdens Park Open in Arnhem. Dat wordt waarschijnlijk spelen voor een paar duizend mensen die chillen in het gras van het Sonsbeekpark. Goeie vooruitzichten dus!Hoewel mijn tweede album ‘Birds and Busy People’ al bijna vier maanden uit is kwam er toch nog een hele mooie recensie langs die ik je niet wilde onthouden. Lust For Life Magazine schreef:

‘Wat doe je als je zo omver geblazen wordt door een song dat je ‘m twintig keer achter elkaar draait? Even If, de afsluiter van Birds and Busy People, is zo’n liedje waar je helemaal van ondersteboven raakt.’ 4 sterren (5)

Goed, dat was het voor nu. Ik wens je een prachtvolle zomer toe! En hopelijk komen we elkaar nog eens ergens tegen!

Warme groet,

Rogier

 

 

Read My Mind TOUR – Tickets nu beschikbaar!

17-05-2017

Ik heb nieuws. In juni ga ik op tour! De Read My Mind TOUR. Het is een reeks van drie intieme luisterconcerten. Begin maart presenteerde ik mijn tweede album ‘Birds and Busy People’. Het album kreeg toffe recensies, muziektijdschrift OOR beweerde zelfs dat ik ‘bij de eredivisie van de Nederlandse popmuziek’ hoor. Best gaaf. Tijdens de Read My Mind TOUR speel ik uitgeklede versies van de nieuwe liedjes. Natuurlijk vertel ik ook de verhalen achter de songs.

Muzikaal word ik terzijde gestaan door gitarist Reinier Scheffer (Handsome Poets, Yori Swart en Lorainville). Het voorprogramma wordt verzorgd door zangeres Jeanne en dat is niet geheel toevallig. Jeanne is namelijk ook op mijn nieuwe album te horen en wel op het nummer ‘Read My Mind’. De tour gaat langs Arnhem, Wageningen en Utrecht. De optredens zijn voor zittend publiek.

Bestel nu je tickets!

17 juni, Willemeen, Arnhem
22 juni, Wilde Wereld, Wageningen
30 juni, Kargadoor, Utrecht (CANCELED)

Hopelijk ga ik je zien in juni!

Alle goeds,
Rogier

‘Birds and Busy People’ is uit! Langs bij Radio 1, Radio 2 en 3FM!

14-03-2017

YEAH! Mijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’ is nu echt uit! Ik heb er samen met mijn producer Pim van de Werken meer dan een jaar aan gewerkt en ik ben enorm blij dat de nieuwe liedjes nu door iedereen te beluisteren zijn.

Luister het nieuwe album!
> Luister ‘Birds and Busy People’ nu op Spotify
> Bestel ‘Birds and Busy People’ op vinyl of cd via bol.com

Een uitverkocht Luxor Live
Op 3 maart werd het album gepresenteerd in Luxor Live Arnhem, en het was gewoon uitverkocht! Daar was ik ontzettend blij mee. Het was heel tof om te merken dat er al mensen waren die de nieuwe liedjes meezongen. Hieronder een mooie indruk van fotograaf Adnan John die de avond heeft vastgelegd.Langs bij Radio 1, Radio 2 en 3FM
De afgelopen week heb ik zo ongeveer heel Hilversum wel gezien. Ik ging langs bij ‘Langs De Lijn’ (Radio 1), TROS Muziekcafé (Radio 2) en On Stage (3FM, Giel Beelen). En zondag avond draaide Leo Blokhuis mijn single ‘Rat Race’ ook nog een keer. Heel erg tof dus dat er aandacht is voor mijn nieuwe werk. Hier onder vind je twee video’s van de radio-optredens. Ik speelde hier trouwens met mijn volledige band. Hopelijk mag ik het komende jaar nog veel mooie shows doen met deze geweldige muzikanten!

 

Rat Race live @ TROS Muziekcafé (Radio 2)

Young Heart live @ On Stage (3FM, Giel Beelen)

Aankomende shows
De komende tijd ben ik lekker veel aan het spelen. Dus heb je me niet in Luxor Live gezien maar wil je de nieuwe liedjes toch eens in het echt mee maken? Bekijk dan even de agenda!

Hopelijk kom ik je snel ergens tegen!

Alle goeds,

Rogier

KOM 3 MAART NAAR DE ALBUM RELEASE SHOW! #BirdsAndBusyPeople

13-01-2017

 

De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan mijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’. Vrijdag 3 maart is de album release show in Luxor Live Arnhem. Ik zou het geweldig vinden als jij daarbij bent!
Screen Shot 2017-01-13 at 16.58.49
Samen met mijn zeskoppige band ga ik er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken! Uiteraard gaan we het album volledig spelen en natuurlijk komen er ook een aantal oude bekenden voorbij.

‘Birds and Busy People’ gaat over de gejaagdheid van het moderne leven en de behoefte aan stilte en rust in de chaos van een gewone dag.

Praktische informatie:
Ticketprijs   12,50 euro
Aanvang     20:30u

Met OV en parkeren:
Luxor Live is 2 minuutjes lopen bij Arnhem Centraal vandaan, dus met het OV komen is geen slecht plan. Kom je met de auto dan kun je voor 50 cent per uur parkeren onder Arnhem Centraal.

Neem vooral je vrienden, je familie, je vage bekenden, je oma, je buren en je date mee!

Tot 3 maart!

Alle goeds, Rogier

Screen Shot 2017-01-13 at 16.58.49

Help jij mee met album twee?! #VoorDeKunst

15-11-2016

15-11-2016 – Mijn tweede album komt eraan! Om de plaat te financieren ben ik sinds kort bezig met een crowdfundings-actie op VoorDeKunst.nl. Als jij mijn muziek tof vindt zou je me heel erg helpen door een donatie te doen!

Voor meer informatie kijk op: www.voordekunst.nl/projecten/4976
(Check ook de promo-video hierboven!)

Mijn vorige plaat
Drie jaar geleden bracht ik met de hulp van VoorDeKunst mijn debuut album ‘Roll The Dice’ uit. Veel dank aan iedereen die me toen heeft geholpen! Van die plaat ben ik ondertussen ruim 1000 exemplaren kwijt. De plaat kreeg mooie recensies in onder andere OOR, Telegraaf en op Nu.nl. Mede dankzij dit album heb ik super gave shows mogen doen, bijvoorbeeld afgelopen zomer op Concert At SEA en twee keer het voorprogramma van BLØF.

Mijn volgende plaat
Mijn volgende plaat zal iets minder singer-songwriter-achtig klinken. Dus meer elektrische gitaren en meer synthesizers. Samen met de Utrechtse producer Pim van de Werken ben ik momenteel hard aan het werk om tien mooie liedjes af te leveren. Ook krijg ik hulp van Arrien Molema (Room Eleven), Danny La Haye (Giovanca), Paskal Jakobsen (BLØF) en Peter Slager (BLØF).

Wat doe ik met jouw donatie?
Met jouw bijdrage zou ik de volgende zaken kunnen betalen:
– mastering van het album
– artwork voor een mooie albumhoes
– persen van CD’s
– persen van Vinyl

Ja dat lees je goed! Ik ga dit keer voor het eerst mijn album op Vinyl uitbrengen!

Voor wat hoort wat!
In ruil voor je bijdrage lever ik mooie tegenprestaties. Ik heb bijvoorbeeld voor je in de aanbieding een huiskamerconcert, een handgeschreven songtekst, een liedje dat ik speciaal voor jou schrijf of een studio-opname van een liedje dat ik speciaal voor jou schrijf.

Help jij mee aan plaat nummer twee?
Mijn actie op VoorDeKunst.nl loopt van 31 oktober tot 16 december. Help jij mee aan plaat nummer twee? Je zou mij met jouw donatie heel erg blij maken!

Alvast heel veel dank!

Rogier

Festivalseizoen zit erop. Aan de slag met plaat #3!

02-09-2016

02-09-16 – Man! Het was me een zomer wel! Niet eerder heb ik op zoveel toffe festivals mogen spelen. Er leek maar geen einde aan te komen. Even een greep uit de lijst: De Parade, Festival Mundial, Theater op het Zand en natuurlijk Concert At SEA. Vooral die laatste was echt een hoogtepunt. Ik speelde op het kleinste podium van het festival maar we speelde alsnog voor 5000 mensen. In juli stond ik al een keer in het voorprogramma van BLOF, en afgelopen donderdag mocht ik nog een keer voor ze openen. Vond ik best bijzonder aangezien ik al sinds mijn elfde naar hun muziek luister. Vanavond speel ik nog op het Bosjesfestival in Hilversum, daarna is het festivalseizoen echt afgelopen.

13575905_10154176856855821_3117763996862708914_o

De komende tijd heb ik her en der nog wel wat optredens staan maar de focus ligt nu echt even op mijn derde plaat. Daarom ben ik de komende tijd veel in Utrecht om samen met producer Pim van de Werken te broeden op nieuwe liedjes. Met hem nam ik eerder al Won’t Go Back, Welcome Here en Stranger Than The News op. We zijn van plan deze lijn voort te zetten. Dus liedjes die iets minder singer-songwriter-achtig klinken, meer elektrische gitaren, meer synthersizers en meer geluiden die je mogelijk op het eerste gehoor niet helemaal thuis kunt brengen. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen!

Nieuwe single! STRANGER THAN THE NEWS.

26-04-2016

Goed nieuws! Mijn nieuwe single ‘Stranger Than The News’ is uit!

Het liedje gaat over de over-kill aan media die we elke dag op ons af krijgen. De mensen in de middeleeuwen kregen hun hele leven ongeveer net zoveel mediaboodschappen op zich afgestuurd als wij in één dag.

We krijgen op een gemiddelde dag een absurde cocktail voorgeschoteld van de nieuwste single van Adele, bombardementen in Syrië, een grappig filmpje van katjes, een rare uitspraak van Donald Trump en een bizar bericht over een vliegtuigcrash, om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.

De single is geproduceerd door Pim van de Werken (Broeder Dieleman, Discohen, Knalland, The Medics, Eins Zwei Orchestra en meer) en het artwork is gemaakt door Job van der Molen (HP de Tijd, Joop.nl, Dagblad van het Noorden en meer).

Ook is er een hele toffe lyric video gemaakt waarvoor Job van der Molen nog een aantal extra illustraties heeft gemaakt. Editing en animaties zijn gedaan door Bart-Jan van Drongelen. Je ziet de video hierboven!

Ondertussen heb ik ook weer een aantal concerten aan de agenda toegevoegd. Het wordt een erg mooie zomer met optredens op Concert At SEA, Festival Mundial, Damaris Festival, Openluchttheater Ede en nog veel meer! Binnenkort mag ik nog een paar hele mooie shows gaan aankondigen.

Theatershow in SECtheater Ede afgelast

09-03-2016

Even een wat minder leuke mededeling. Sinds afgelopen zondag heb ik een behoorlijk nare griep te pakken. Het gaat langzamerhand de betere kant op. Maar de kans dat ik aanstaande donderdag een goeie voorstelling kan neerzetten in Ede is niet groot. Daarom heb ik besloten de voorstelling in het SECtheater af te lassen en te verplaatsen naar een nieuwe datum. De nieuwe datum is zaterdag 2 april 2016. Als je op deze datum kunt hoef je voor de rest niets te doen, je ticket is dan gewoon geldig voor de nieuwe datum.
Mocht de desbetreffende datum je niet uitkomen dan zijn er twee opties:

1. Je kunt het ticket inruilen voor een voorstelling in een andere stad (11 maart, Amsterdam // 18 maart, Nijmegen // 25 maart, Wageningen // 26 maart, Utrecht).

2. Je krijg je geld terug.

Ik baal er ontzettend van dat ik de boel moet afblazen. In 7 jaar spelen heb ik nog nooit iets hoeven af te zeggen omdat ik ziek was. Excuus dus voor het ongemak. Hopelijk hebben jullie begrip voor de situatie.